Voor Uw vakantiehuis

Over ons

Het kan erg fijn zijn om van Uw vakantiehuis te genieten en Uw welverdiende tijd daar te verblijven. Die tijd kan ook worden bedorven als U zich zorgen moet maken omtrent onderhoud of andere voorkomende problemen.

 

Als eigenaar van een vakantiehuis ver van mijn woning, ben ik mij zeer bewust van de zorgen die algemeen onderhoud en controle van het vakantiehuis met zich meebrengen terwijl je er niet bent.

 

Veel  vakantiehuizen in de Berry worden weinig frequent bezocht: er is een grote behoefte aan deze diensten.

 

Een huis dat slechts enkele weken per jaar wordt verwarmd tijdens Uw bezoek kan snel achteruit gaan. Onze regelmatige controles stellen ons in staat om een oogje op Uw vakantiehuis te houden en U in geval van problemen snel te waarschuwen.

Het is niet altijd goed om te vertrouwen op iemand in de buurt.  Je wilt immers niet steeds opnieuw om hun gunsten vragen. Zijn zij er trouwens altijd om U te helpen?????

 

Om Uw gemoedsrust te verzekeren is het dan beter om een betrouwbare en betrokken vertegenwoordiger van U te bellen. Hij onderneemt dan in Uw naam de noodzakelijke actie.

Uw contract met ons  verzekert U van Uw gemoedsrust zonder te hoeven rekenen op iemands goede wil.

 

U komt laat aan, in een koud huis, schoonmaken, lege kasten ??? Overal kan voor worden gezorgd met onze opties  “arrivée sereine” en “arrivée sereine +”

 

Waarom kunt U ons vertrouwen?  Door minder verloren tijd, minder vermoeienissen, minder planning en gemoedsrust om U zorgen om te maken, zo kunt U echt genieten van Uw verblijf in Uw vakantiehuis.

 

Belangrijk: De sleutels die U aan onze zorgen toevertrouwd hebben geen label met naam of adres. Zij worden op een veilige plaats bewaard.

 

Onze diensten bestaan niet uit videobewaking, patrouillering of alarmsystemen; zij zijn een vertrouwensband, gewone zorg en het voorkomen van risico’s met betrekking tot Uw huis.